Image Alt

Filosofie programma

Vanuit beleving naar resultaat

In aanloop naar de overweldigende natuurbeleving in de bergen van Italiƫ start de reis naar de top al; als reisgenoot maak je tijdens een clinic in het duingebied kennis met Handbike Team Noord Holland. Wij versterken deze bijzondere mensen graag, zowel financieel als in de vorm van aandacht geven aan hun indrukwekkende gedachtegoed en prestaties!

Daarnaast ontvang je in het voorprogramma naar de reis toe prikkelende filmpjes over de 7 Energiewetten voor persoonlijke rijkdom. Filosofie, praktijk, de essentie van de belangrijkste coach & trainingsmethodieken, (adem)meditatie, boksen en meer komen hier samen. De interactie vooraf met elkaar zorgt voor de benodigde verbinding om straks de daadwerkelijke reis naar de top samen te volbrengen! Voor de fysieke onderdelen zoals bergwandelen, zwemmen, mountainbiken en canyoning is geen ervaring vereist, wel een goede gezondheid vanzelfsprekend. Ieder gaat op eigen niveau en we versterken elkaar daar waar nodig.

Onze ervaring is dat de reisgenoten een sterke band met elkaar opbouwen die op verschillende manieren tot verrijking van hun persoonlijke en professionele leven leidt.

Reis naar de top 2018

Van 6 tot en met 13 oktober 2018 wisselen bezinning en actie, zelfreflectie en interactie, zin en zingeving elkaar af terwijl je in het gezelschap bent van 7 persoonlijk uitgenodigde leiders uit 7 verschillende windrichtingen.

7 LEIDERS 7 DAGEN 7 BREINBOOSTS

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen