Image Alt

De reis

Verrijk jouw leiderschap

Actie en bezinning, uitwisseling en zelfreflectie wisselen elkaar af terwijl je in het gezelschap bent van 7 persoonlijk uitgenodigde leiders uit 7 verschillende windrichtingen. Uitgenodigd vanwege hun kenmerkende leiderschapsstijl.

7 dagen in de natuur

7 dagen in de natuur en ván de natuur leven: agricultura, eco producten en met alle zintuigen in beweging genieten van de indrukwekkend mooie omgeving.

Persoonlijke overwinningen -inclusief fysiek scan vooraf-

Voor mountainbiken, canyoning, bergwandelen en andere activiteiten is behalve een goede gezondheid geen specifieke ervaring vereist: tijdens deze reis gaat het om de persoonlijke overwinningen en de onderlinge versterking!

7 breinboosts voor persoonlijke rijkdom

Vele bronnen en de belangrijkste methodieken zijn gebundeld in deze 7 breinboosts. In aanloop naar en tijdens de reis behandelen en ervaren wij deze. Het effect beklijft een leven lang vanwege de aangenaam effectieve én tegelijkertijd eenvoudige aard, zoals bekend van Hans Luijendijk MC.

Bergrit met oud-wereldkampioen Maurizio Fondriest

Maurizio Fondriest is oud-wereldkampioen wielrennen, absolute wereldtop én een inspirerend mens om te ontmoeten en samen de top van de berg mee te bereiken!

Reis naar de top 2018

Van 6 tot en met 13 oktober 2018 wisselen bezinning en actie, zelfreflectie en interactie, zin en zingeving elkaar af terwijl je in het gezelschap bent van 7 persoonlijk uitgenodigde leiders uit 7 verschillende windrichtingen.

7 LEIDERS 7 DAGEN 7 BREINBOOSTS

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen