Hans Luijendijk

Mental Coach

Van jongs af aan ben ik een gedreven teamspeler. Tijdens mijn management- en beleidsfuncties bij verschillende organisaties raakte ik steeds meer gefascineerd door hoe mensen optimaal en met voldoening te laten functioneren en verder te ontwikkelen. Een aantal opleidingen met als een van de belangrijkere die tot transformationeel coach en trainer bij Instituut Orbis, maar vooral de vele ervaringen met hoe het er in de praktijk van het dagelijks leven echt aan toe gaat, heeft mij uiteindelijk tot de oprichting van dit training bureau gebracht.

Bert Houtenbos

Mountainbike Instructeur

Geboren in Egmond Binnen, op dit moment woon ik voor een groot gedeelte van het jaar in Italië. Mijn werk als gids, fiets coach, trainer is voor mij, inspireren en geïnspireerd worden. En dit zijn de ingrediënten in mijn leven. Tamara, lieve familie, inspirerende vrienden, prachtige Bergen, indrukwekkende Dolomieten, genezende zee en rustgevende duinen. Sporten, Mountainbiken, Racefietsen (en dit vooral in de bergen), tourfietsen, Hiking, Hardlopen, zwemmen, koud water. Muziek maken en luisteren, ik drum speel gitaar en ik zing.

Tamara Veenendaal

Mountainbike Instructeur

Hallo, ik ben Tamara. Mijn Italiaanse roots hebben mij doen besluiten naar Italië te vertrekken en nu heb ik zelfs de mogelijkheid om deze prachtige omgeving ook aan jullie te laten zien. Ik ben werkzaam als fietsgids, door heel Europa, en daarnaast begeleid ik MTB tochten in Italië. Ik ben graag buiten in de natuur, fietsen, wandelen, of gewoon lekker buiten zitten met een boek. Ook speel ik gitaar en zing ik graag.

Willem de Boer

Fysiek Specialist

Mijn naam is Willem de Boer (1977). Mijn missie is mensen helpen die elders niet geholpen zijn. Regelmatig ontmoet ik mensen bij mij in de praktijk die ik weer hun vitaliteit help terugvinden.
Tijdens onze reis ben ik aanwezig bij de fysieke activiteiten als aanspreekpunt en behandelaar voor belastbaarheid, blessures en voeding.

Vragen of opmerkingen?

Bel mij terug verzoek

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug


  Reis naar de top 2018

  Van 6 tot en met 13 oktober 2018 wisselen bezinning en actie, zelfreflectie en interactie, zin en zingeving elkaar af terwijl je in het gezelschap bent van 7 persoonlijk uitgenodigde leiders uit 7 verschillende windrichtingen.

  7 LEIDERS 7 DAGEN 7 BREINBOOSTS

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen